ПРЕДИМСТВАTA НА СУВЕНИРНАТА РЕКЛАМА И ТЕНДЕНЦИИТЕ ПРЕЗ 2021 ГОДИНА

Отabcomm

Изграждането на силен бранд е предпоставка за създаването и на устойчива връзка с вашите клиенти. Тази връзка е ключова за успеха на бизнеса.

Една от доказалите се с успех във времето безспорно е подаряването на брандирани рекламни сувенири. В тази статия ще обрънем внимание на предимствата и актуалните тенденции в областта на сувенирната реклама.

Колкото и добре да върви даден бизнес, в даден момент интересът към него би могъл да намалее. По тази причина добрият предприемач непрекъснато инвестира в неговото рекламиране. Рекламните сувенири са едновременно достъпни за бизнеса и харесвани от хората. С правилния подбор на рекламни сувенири лесно можете да създадете трайна емоционална връзка със своите клиенти и партньори.

Практически, изборът на рекламни артикули, които могат да бъдат брандирани успешно, е неограничен. Независимо от сферата на дейност, лесно бихте могли да откриете най-подходящите материали за вашата рекламна кампания. Рекламното послание достига до широка група от потенциални клиенти, когато вашето бизнес лого е продължително време пред очите на клиента. По този начин се постига дългосрочност и ефективност на рекламната кампания.

Рекламата трябва да открие правилната стратегия, за да пожъне успех за бизнеса. Практиката в областта на сувенирната реклама е утвърдила най-търсените промоционални продукти, сред които се открояват познатите ни рекламни сувенири. Тук попадат всички видове пишещи средства, флаш памети, антистрес играчки и т.н. Не по-малко търсени са артикулите, които са ни нужни и извън офиса – слънчеви очила, чаши и термоси, тениски, чанти, шапки и много други.

Рекламни сувенири, подходящи за работни нужди, са предпочитани от бизнеса поради изгодната си цена при покупка на едро. Наборът от такъв тип рекламни сувенири позволява да достигнете до широка таргет група. Днес всички използват химикалки и тефтери, както за офиса, така и у дома. Флаш паметите, с разнообразието си от форми и дизайни, правят наистина добро впечатление, а и са изключително функционален подарък.

Ако е подбран правилно, рекламният сувенир ще бъде запазен и използван от получателя многократно. Това означава, че фиремното лого ще бъде пред очите му повече от един път без допълнителен разход за рекламодателя. Освен ценовата ефективност, друга ключова полза е и изграждането на позитивна нагласа и лоялност към бранда.

 

Защо компаниите имат нужда от рекламни материали?

Защото това е един от най-ефективните и успешни маркетингови похвати за достигане до клиенти и партньори.

Въпреки нестихващата борба за потребителското внимание, чрез различните канали като телевизия, интернет, радио, събития и т.н., един от най-традиционните и класически маркетингови техники все още държи челни позиции за най-ефективен метод.

Основни предимства:

  • ценово ефективен метод за популяризиране на продукт, услуга или компанията като цяло
  • изграждане и поддържане на бранд лоялност
  • установяване на трайни взаимоотношения с клиенти и партньори
  • създаване на положителна нагласа спрямо вашата компания в съзнанието на клиенти и партньори
  • изграждане на корпоративна идентичност

Изминалата година беше година на прецеденти, а събитията ѝ наложиха промени във всички сектори на бизнеса. И тази година качества като стил, полезност и перспективност са ключови за успешната сувенирна реклама. Поради динамиката в областта на рекламата, новите тенденции в бранша са трудни за проследяване. Въпреки това, тук споделяме някои актуални наблюдения във връзка с избора на рекламни сувенири. Актуалните рекламни сувенири през 2021 година бихме могли да селектираме в следните три категории:

Технологии в помощ на дистанционната комуникация

Онлайн комуникациите изглежда ще продължат да бъдат единствения начин за осъществяване на бизнес контакти, предвид епидемичната обстановка. По тази причина, сред актуалните предложения за рекламни сувенири се нареждат Bluetooth слушалки с микрофон, тонколонки, безжични мишки, както и допълнителни аксесоари за тях. Всичко, което работи за подобряване на дистанционната комуникация, би било от полза за клиенти, служители и партньори.

Артикули с акцент върху подобряване хоум офис средата

За редица бизнес сектори, най-вече в областта на услугите, хоум офис моделът на работа се утвърди като не по-малко ефективен. Никога не е излишно да се погрижите за комфорта на своите клиенти и/или служители, като помислите за подходящи рекламни сувенири,с коитода ги зарадвате. Възможните решения тук се простират от традиционни пишещи средства, тефтери, планери и работни календари, през антистрес играчки, до безжични поставки за зареждане на телефона, лаптопа и други. Практически, всички технологични джаджи и аксесоари, които работят за подобряване на онлайн комуникацията, могат да бъдат предложени и тук.

Еко рекламни сувенири

В условията на социални изолация, много подходящ начин да покажете загриженост е като  изпратите пакет с еко рекламни по куриер. Колкото до това какво да сложите вътре, списъкът е наистина голям – от еко рекламни чаши, химикалки и тефтери, през еко кутии, чанти и какво ли още не.

 

Още проекти

Брандирано облекло

Брандирано облекло

Клиент - In office Престилка от деним Тениска от висококачествена материя, брандирана с платка с бродерия

Цялостно брандиране PRIDE G

Цялостно брандиране PRIDE G

Клиент - PRIDE G ✅ криейтив и дизайн на лого✅ дизайн и печат на визитки✅ корпоративен работен календар✅ изработка на луксозни брандирани хартиени торби✅ специален дизайн и изработка на подаръчни торби за вино✅ доставка и брандиране на химикалки✅ дизайн и изработка на...

Рекламни тениски

Рекламни тениски

Клиент: ABConsulting Изготвяне на рекламни тениски за консултанската фирма "Агробизнес консултинг". Състав: 100% памук; Висококачествена щампа в няколко цвята; Възможност за индивидуална...

Заявете консултация

1 + 11 =