Национален земеделски форум – ОСП след 2020 г

Отabcomm

Организиране на конференция и цялостно PR обслужване – Национален земеделски форум – ОСП след 2020 г

През 2017 година AB Communications изготви и изпълни цялостна комуникационна кампания на поредицата от дебати за бъдещето на Европейската Обща селскостопанска политика след 2020 г., в която участваха над 30 браншови организации, представители на държавната администрация, научните среди и синдикални организации. Форумът се превърна в едно от най-важните явления в сектор Земеделие в България през 2017 г., като представляваше първото по рода си обединение на бранша, което доведе до изготвяне на обща национална позиция на страната ни по въпросите за бъдещето на ОСП.

1. Изготвяне на име на конференцията и брандинг.

2. Организиране на събитие и пресконференции

Calista Luxury Resort – 18 май 2017, – Хотел Извора II Арбанаси – 29 юни 2017 – Calista Luxury Resort – 8 август 2017

3. Организиране на събитие и пресконференции

Организацията включваше подготовка на зала, озвучаване и мултимедия, подготовка и провеждане на пресконференция, координация с медии.

4. PR, Прессъобщения, отразяване и заснемане на събития, медия мониторинг

В периода май – септември 2017 година нашият екип подготви прессъобщения, в резултат на което поредицата от дебати “ Национален земеделски форум – ОСП след 2020 г “ имаше над 150 отразявания в национални, специализирани и регионални медии, включително телевизии, радио мрежи, вестници, списания и интернет медии.

Още проекти

Брандирано облекло

Брандирано облекло

Клиент - In office Престилка от деним Тениска от висококачествена материя, брандирана с платка с бродерия

Цялостно брандиране PRIDE G

Цялостно брандиране PRIDE G

Клиент - PRIDE G ✅ криейтив и дизайн на лого✅ дизайн и печат на визитки✅ корпоративен работен календар✅ изработка на луксозни брандирани хартиени торби✅ специален дизайн и изработка на подаръчни торби за вино✅ доставка и брандиране на химикалки✅ дизайн и изработка на...

Рекламни тениски

Рекламни тениски

Клиент: ABConsulting Изготвяне на рекламни тениски за консултанската фирма "Агробизнес консултинг". Състав: 100% памук; Висококачествена щампа в няколко цвята; Възможност за индивидуална...

Заявете консултация

12 + 8 =