fbpx

AB Communications e рекламна агенция, специализирана в цялостното бранд, рекламно и комуникационно обслужване. Ние сме изцяло Digital, с над 10-годишен опит в дизайна и предпечата, изработването на корпоративни материали и печатна реклама. Ключови аспекти от нашето портфолио включват организация на събития, управление на репутацията и провеждането на ефективни ПР кампании в частния и публичния сектор. Други наши силни страни са: изработка на рекламни видеа, разработване на сайтове и създаване на ТВ и Радио реклама. 

Нашият опит

В последните 10 години AB Communications се наложи като рекламна агенция номер 1 в агробизнеса в България. Работата с редица световни компании ни научи винаги да се целим в резултати, които са по-високи от заложените.

Години на пазара

Клиенти

Организирани събития

FB кампании

Телевизионни реклами

Заснети видеа

Как работим

За да достигнете до подходящите хора, най-напред Ви помагаме да подредите вашите цели, посланието и пътя към пазара. След това внимателно разработваме и дефинираме идентичността на вашата марка и уникалното ви конкурентно предимство. Това ни позволява да планираме и водим Вашите кампании с увереност и ясна стратегия, вземайки под внимание Вашите бизнес цели.

Процесите, през които преминаваме за провеждане на всяка кампания са:

  1. Дефиниране на проблема
  2. Анализ на пазара и конкуренцията
  3. Поставяне на маркетинг цели, съобразени с бизнес целите
  4. Планиране и изготвяне на стратегия
  5. Изпълнение на кампанията
Гергана Тодорова

Гергана Тодорова

Мениджър

Димитър Димитров

Димитър Димитров

Арт директор - Графичен дизайнер

Милица Петрова

Милица Петрова

Експерт Маркетинг и Реклама

Павлина Георгиева

Павлина Георгиева

Copywriter

Христо Костов

Христо Костов

Фоторепортер

Юлиана Стоичкова

Юлиана Стоичкова

Copywriter

Азона

Списание Азона е бутиково месечно издание за агробизнес, обхващащо всички сектори на селското стопанство. Нашата мисия е да информираме предприемачите в сектора за новостите и добрите практики в земеделието, с което да направим техния бизнес по-ефективен и успешен.  На страниците на Азона ще намерите новини и анализи на актуални теми и проблеми в сектор „Земеделие”.  

Agrozona.bg

 

Agrozona.bg е специализирана eлектронна медия за бизнес и земеделие. С Agrozona.bg вие научавате първи новините от сектор селско стопанство. Agrozona.bg е най-бързо развиващата се онлайн медия за земеделие с аудитория от над 130 000 реални потребители месечно.

 Тук ще откриете всичко за европейското и национално финансиране в земеделието и ще разберете първи за най-важните промени в законодателството.