За AB Communications

„АБ Комюникейшънс” ЕООД е единствената PR агенция в България изключително специализирана в популяризирането, проучването и анализирането на продукти и възможности в аграрния сектор. Ние осигуряваме пълен спектър от комуникационни услуги, гарантиращи една стабилна основа за промотирането на Вашия бизнес в цялата страна.

Нашата мисия

Влагаме много творчество, аналитичен поход и внимателно разработена стратегия, за да постигнем силно конкурентно предимство на Вашия бизнес и впечатляваща възвръщаемост на инвестицията Ви. Вярваме още, че всяка кампания трябва да бъде интегрирана така, че всеки единт елемент да допринася за ефикасността на останалите. Гордеем се с трайните клиентски отношения, уважението и репутацията, които спечелихме през годините.

Какво ни прави различни?

Това, което ни прави различни e уменията на всеки един от нас, събрани в  уникална комбинация. Ние сме талантлив екип от  журналисти, маркетинг, медии, творчески и PR специалисти, обединени за бъдещето на агрокомуникациите.  

Агрозона

Списание Агрозона е бутиково месечно издание за агробизнес, обхващащо всички сектори на селското стопанство. Нашата мисия е да информираме предприемачите в сектора за новостите и добрите практики в земеделието, с което да направим техния бизнес по-ефективен и успешен. Агрозона е на пазара от септември 2011 година. За този период успяхме да се утвърдим като предпочитано издание от земеделските производители в България. На страниците на Агрозона ще намерите новини и анализи на актуални теми и проблеми в сектор „Земеделие”.  

Agrozona.bg

 

Agrozona.bg е специализирана eлектронна медия за бизнес и земеделие. С Agrozona.bg вие научавате първи новините от сектор селско стопанство. Agrozona.bg е най-бързо развиващата се онлайн медия за земеделие с аудитория от над 130 000 реални потребители месечно.

 Тук ще откриете всичко за европейското и национално финансиране в земеделието и ще разберете първи за най-важните промени в законодателството.  

Нашият отбор

В екипа на ABCommunications работят доказани специалисти
Гергана Георгиева

Гергана Георгиева

Мениджър

Никол Граматикова

Никол Граматикова

Експерт дигитален маркетинг и брандинг

Евелина Николова

Евелина Николова

Рекламен консултант

Кирил Беспалов

Кирил Беспалов

Специалист Видеопродукция

Паулина Йоргова

Паулина Йоргова

Творчески директор

Димитър Димитров

Димитър Димитров

Арт директор - графичен дизайн

Георги Узунов

Георги Узунов

Уеб дизайнер

Уеб дизайнер
Лилия Александрова

Лилия Александрова

Copywriter