fbpx

AB Communications e рекламна агенция, специализирана в цялостното бранд, рекламно и комуникационно обслужване. Ние сме изцяло Digital, с над 10-годишен опит в дизайна и предпечата, изработването на корпоративни материали и печатна реклама. Ключови аспекти от нашето портфолио включват организация на събития, управление на репутацията и провеждането на ефективни ПР кампании в частния и публичния сектор. Други наши силни страни са: изработка на рекламни видеа, разработване на сайтове и създаване на ТВ и Радио реклама. 

Нашият опит

В последните 10 години AB Communications се наложи като рекламна агенция номер 1 в агробизнеса в България. Работата с редица световни компании ни научи винаги да се целим в резултати, които са по-високи от заложените.

Години на пазара

Клиенти

Организирани събития

FB кампании

Телевизионни реклами

Заснети видеа

Как работим

За да достигнете до подходящите хора, най-напред Ви помагаме да подредите вашите цели, посланието и пътя към пазара. След това внимателно разработваме и дефинираме идентичността на вашата марка и уникалното ви конкурентно предимство. Това ни позволява да планираме и водим Вашите кампании с увереност и ясна стратегия, вземайки под внимание Вашите бизнес цели.

Процесите, през които преминаваме за провеждане на всяка кампания са:

  1. Дефиниране на проблема
  2. Анализ на пазара и конкуренцията
  3. Поставяне на маркетинг цели, съобразени с бизнес целите
  4. Планиране и изготвяне на стратегия
  5. Изпълнение на кампанията

Научи повече за:

Какви услуги предоставяме

Изпълнени проекти

Нашите медии

Нашият блог

Агрозона

Списание Агрозона е бутиково месечно издание за агробизнес, обхващащо всички сектори на селското стопанство. Нашата мисия е да информираме предприемачите в сектора за новостите и добрите практики в земеделието, с което да направим техния бизнес по-ефективен и успешен. Агрозона е на пазара от септември 2011 година. За този период успяхме да се утвърдим като предпочитано издание от земеделските производители в България. На страниците на Агрозона ще намерите новини и анализи на актуални теми и проблеми в сектор „Земеделие”.  

Agrozona.bg

 

Agrozona.bg е специализирана eлектронна медия за бизнес и земеделие. С Agrozona.bg вие научавате първи новините от сектор селско стопанство. Agrozona.bg е най-бързо развиващата се онлайн медия за земеделие с аудитория от над 130 000 реални потребители месечно.

 Тук ще откриете всичко за европейското и национално финансиране в земеделието и ще разберете първи за най-важните промени в законодателството.  

Гергана Тодорова

Гергана Тодорова

Мениджър

Никол Граматикова

Никол Граматикова

Експерт дигитален маркетинг и брандинг

Евелина Николова

Евелина Николова

Рекламен консултант

Кирил Беспалов

Кирил Беспалов

Специалист Дигитален маркетинг

Лазар Янкулов

Лазар Янкулов

Рекламен консултант

Георги Узунов

Георги Узунов

Web Design и Дигитален маркетинг

Яна Гошева

Яна Гошева

Специалист Видеопродукция

Димитър Димитров

Димитър Димитров

Арт директор - Графичен дизайнер

Паулина Йоргова

Паулина Йоргова

Творчески директор

Лилия Александрова

Лилия Александрова

Copywriter

Павлина Георгиева

Павлина Георгиева

Copywriter

Юлиана Стоичкова

Юлиана Стоичкова

Copywriter