fbpx

AB Communications e рекламна агенция, специализирана в цялостното бранд, рекламно и комуникационно обслужване. Ние сме изцяло Digital, с над 10-годишен опит в дизайна и предпечата, изработването на корпоративни материали и печатна реклама. Ключови аспекти от нашето портфолио включват организация на събития, управление на репутацията и провеждането на ефективни ПР кампании в частния и публичния сектор. Други наши силни страни са: изработка на рекламни видеа, разработване на сайтове и създаване на ТВ и Радио реклама. 

Нашият опит

В последните 10 години AB Communications се наложи като рекламна агенция номер 1 в агробизнеса в България. Работата с редица световни компании ни научи винаги да се целим в резултати, които са по-високи от заложените.

Години на пазара

Клиенти

Организирани събития

FB кампании

Телевизионни реклами

Заснети видеа

Как работим

За да достигнете до подходящите хора, най-напред Ви помагаме да подредите вашите цели, посланието и пътя към пазара. След това внимателно разработваме и дефинираме идентичността на вашата марка и уникалното ви конкурентно предимство. Това ни позволява да планираме и водим Вашите кампании с увереност и ясна стратегия, вземайки под внимание Вашите бизнес цели.

Процесите, през които преминаваме за провеждане на всяка кампания са:

  1. Дефиниране на проблема
  2. Анализ на пазара и конкуренцията
  3. Поставяне на маркетинг цели, съобразени с бизнес целите
  4. Планиране и изготвяне на стратегия
  5. Изпълнение на кампанията
Гергана Тодорова

Гергана Тодорова

Мениджър

Паулина Йоргова

Паулина Йоргова

Творчески директор

Милица Петрова

Милица Петрова

Експерт Маркетинг и Реклама

Димитър Димитров

Димитър Димитров

Арт директор - Графичен дизайнер

Яна Гошева

Яна Гошева

Специалист Видеопродукция

Христо Костов

Христо Костов

Фоторепортер

Кирил Беспалов

Кирил Беспалов

Специалист Дигитален маркетинг

Павлина Георгиева

Павлина Георгиева

Copywriter

Юлиана Стоичкова

Юлиана Стоичкова

Copywriter

Азона

Списание Азона е бутиково месечно издание за агробизнес, обхващащо всички сектори на селското стопанство. Нашата мисия е да информираме предприемачите в сектора за новостите и добрите практики в земеделието, с което да направим техния бизнес по-ефективен и успешен.  На страниците на Азона ще намерите новини и анализи на актуални теми и проблеми в сектор „Земеделие”.  

Agrozona.bg

 

Agrozona.bg е специализирана eлектронна медия за бизнес и земеделие. С Agrozona.bg вие научавате първи новините от сектор селско стопанство. Agrozona.bg е най-бързо развиващата се онлайн медия за земеделие с аудитория от над 130 000 реални потребители месечно.

 Тук ще откриете всичко за европейското и национално финансиране в земеделието и ще разберете първи за най-важните промени в законодателството.