fbpx

ABCommunications & Agrozona.bg – 10 години доказани успехи и измерими резултати

Отabcomm

ABCommunications & Agrozona.bg – 10 години доказани успехи и измерими резултати

През последните 10 години AB Communications  се специализира и утвърди като рекламна агенция номер 1 в агробизнеса в България. Работата ни с редица световни компании ни научи винаги да се целим в резултати, които са по-високи от заложените.

Нашият опит:

AB Communications е част от AB Group Holding, който освен рекламната агенция, включва:

  • Агробизнес консултингводеща консултантска компания, специализирана в подготовката на проекти за кандидатстване по европейските програми с над 700 реализирани проекта на обща стойност над 260 млн. евро за земеделие и ХВП.
  • Техноинокс инженерингТехноинокс инжинеринг ЕООД е фирма с дългогодишен опит, лидер в предлагането на иновативни решения за биосигурност.

От 2011 до 2023г. AB Communications издава A Zona – специализирано месечно издание (списание) за агробизнес, утвърдено като източник на достоверна и качествена информация от агросектора.

Онлайн изданието на медията: Agrozona.bg запазва  качеството на журналистическото отразяване на новини, продукти и услуги в агросектора.

Понастоящем, Agrozona.bg  е един от най- големите медийни сайтове – източник на актуална информация за земеделието в България с над 240000 месечни посещения. Благодарение на големия трафик, който обхваща голяма част от аудиторията с агро интереси у нас, рекламите на нашите клиенти достигат до своите потребители навсякъде и по всяко време.

Рекламните формати в нашата онлайн медиа – Agrozona.bg,

биха ви позволили да привлечете вашите целеви клиенти и да комуникирате ефективно добрите практики от вашата работа.  Посредством ежеседмичен Бюлетин публикуваните в Агрозона ПР материали достигат до над 3500 активни потребители на сайта.

Как можем да бъдем полезни  за популяризиране на вашия бранд, продукт, услуга или полезна практика, която искате да споделите с широка публика. Свържете се с нас за да получите персонализирана оферта.

 Гр. София, бул. Христо Ботев 17, ет. 7

 +359 2 851 1821, 0882287939

marketing@agrozona.bg

www.agrozona.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още проекти

AGM Global Vision – канави и кутии

AGM Global Vision – канави и кутии

Клиент: AGM Global Vision Дейност: Изработка и доставка на рекламни материали Артикули: Канави опънати на рамка и картотени кутии по индивидуален дизайн      ...

AGM Global Vision – рекламни материали

AGM Global Vision – рекламни материали

Клиент: AGM Global Vision Дейност: Изработка и доставка на рекламни материали Артикули: Тениски с якичка, поларени елеци, флаш памет тип карта, визитки

Заявете консултация

4 + 11 =