fbpx

Обедини всичките си маркетинг дейности на едно място.

Спести време, пари и негативни емоции от работата с множество рекламни и маркетинг агенции. Заяви консултация още днес. Ние ще се погрижим за твоя пълен маркетинг план! Вземи услуги с високо качество от доказан екип с повече от 15-годишен опит и спести до 30% от разходите си за маркетинг и реклама.

Попълни анкетата и вземи до 30% отстъпка за цялостно планиране на Рекламна Кампания 2021

Дългогодишен опит

Експертен екип

Доказани партньори

Нашата мисия 

Влагаме много творчество, аналитичен поход и внимателно разработена стратегия, за да постигнем силно конкурентно предимство на Вашия бизнес и впечатляваща възвръщаемост на инвестицията Ви. Вярваме още, че всяка кампания трябва да бъде интегрирана така, че всеки единт елемент да допринася за ефикасността на останалите. Гордеем се с трайните клиентски отношения, уважението и репутацията, които спечелихме през годините.

digitalen marketing abcom-bg

Дигитален маркетинг

Събития

Видео и Фото

Брандинг

Какво ни прави различни?

Това, което ни прави различни e уменията на всеки един от нас, събрани в  уникална комбинация. Ние сме талантлив екип от  журналисти, маркетинг, медии, творчески и PR специалисти, обединени за бъдещето на агрокомуникациите.  

Нашите клиенти.

Антоанела Антонова

Маркетинг, реклама и Пиар, Агритоп

Изискванията ни са високи и винаги търсим най-доброто. АБ Комюникешън оправдават очакванията ни с перфектен краен реултат и креативност 

4_5_stars

Йордан Йорданов

Изпълнителен директор, ДЛГ България

Бихме искали да изразим нашата искрена благодарност към  АБ КОМЮНИКЕЙШЪНС за прекрасното сътрудничество и професионализма с който подходиха към нашият проект.

Препоръчваме най-сърдечно АБ КОМЮНИКЕЙШЪНС, като едни от най-добрите, според видяното от работата ни с тях.

Благодарим ви за доказаното доверие и високото качество на обслужване, както и за успешното ни сътрудничество досега и за бъдеще!

4_5_stars

Теодора Димитрова

Агроном – Агрохимия и почвознание, Агрополихим

Сътрудничеството ни с АБ Комюникейшънс  е от няколко години и сме изключително доволни от качествената работа и успешната кореспонденция с компетентен, млад и динамичен екип.

Напълно удовлетворени сме от спазването на поставените срокове за изпълнение на различни задания, изготвяне на качествени материали и извършване на различни услуги в областта на маркетинга и рекламата.

Доволни сме от ефективността и лекотата, с която те усилено работят!

4_5_stars