fbpx

Шеста Национална среща на земеделските производители в България

Отabcomm

Event Management и цялостна комуникационна кампания на събитие – Шеста Национална среща на земеделските производители в България

За шеста поредна година AB Communications си партнира с Асоциация на земеделските производители в България за провеждането и популяризирането на едно от най-мащабните събития в българския агрокалендар – Националната среща на земеделските производители. Цялостната комуникационна кампания, която изпълнихме, беше в шест основни направления.

1. Event Management

Организация на конференция, мултимедия и озвучаване, коктейл и вечеря
Заедно с екипа на АЗПБ AB Communications участваше в организацията на конференцията, като осигурихме всичко необходимо за пълноценното преживяване на гостите и лекторите на събитието – на всеки от 600-те присъстващи на срещата бяха раздадени рекламни торбички с материали на спонсорите на събитието. Екипът ни се погрижи за конферентното осветление, висококачествена картина на двете видеостени и озвучаването в рамките на двата конферентни дни. AB Communications пое организацията и на вечерната програма, която включваше меню за 400+ души, концерт на Николина Чакърдъкова, забавна програма с Краси Радков и благотворителна томбола с награди от спонсорите на конференцията.

2. PR

Изработване и разпространение на прессъобщения до ключови медии, интервюта и репортажи, пресклипинг
В периода 1 септември – 1 март бяха публикувани над 180 материала в повече от 20 медии, които първоначално анонсираха и впоследствие отразиха конференцията. Бяха сключени над 10 медийни партньорства с национални, специализирани и регионални медии, сред които БНТ, Дарик Радио, Bloomberg TV, ТВ Европа, Телевизия Черно Море, ТВ Добрич, Списание Агрозона, agrozona.bg, Агро ТВ, fermer.bg и други.

3. Видео и радио реклама

Изработване на онлайн клип и телевизионен клип
За популяризирането на 6-та Национална среща на земеделските производители изработихме ‘30 и ‘12-секундни видеоспотове, предназначени за излъчване в национален ефир. Рекламите бяха ротирани в БНТ (1 седмица), ТВ Европа (1 седмица), Добрич ТВ (2 седмици) и Агро ТВ (2 месеца)

 

Клипът беше популяризиран и онлайн чрез: публикации в сайтовете на медийните партньори и разпространение в социалните мрежи с над 20 хил преглеждания.
Радио спот със звука от видео рекламата бе ротиран в Дарик Радио с над 20 излъчвания.
Рекламите за целите на кампанията бяха изработени в собственото студио на АБ Комюникейшънс, но агенцията работи и с едни от най-големите компании, специализирани в рекламни проекти на локално и международно ниво.
AB Communications подготвя и документален филм за Националната среща на земеделските производители, който ще се излъчи по време на 7-то издание на конференцията през 2019 г.

4. Печатни материали, Конферентни материали и сувенири

  • Рол-Банери и винили
  • Папки, падове, брошури и химикалки
  • Рекламни карета за сп. Агрозона и сп. Агрокомпас
  • Каталог на спонсорите и фирмите изложители

5. Онлайн дисплей реклама

Изработихме 5 вида динамични HTML5 и GIF банери в различни размери за всеки етап от кампанията. Банерите бяха предназначени за сайтовете на 7 от медийните ни партньори и бяха активни в периода 1 ноември 2017 – 15 февруари 2018

6. Медиа купуване

Като агенция с дългогодишен опит и редица успешни проекти, AB Communications има преференциални условия за медиа купуване в национални, специализирани и регионални медии. По време на кампанията медийните партньорства бяха допълнени с реклама в премиум часови зони на преференциални цени.

Още проекти

AGM Global Vision – канави и кутии

AGM Global Vision – канави и кутии

Клиент: AGM Global Vision Дейност: Изработка и доставка на рекламни материали Артикули: Канави опънати на рамка и картотени кутии по индивидуален дизайн      ...

AGM Global Vision – рекламни материали

AGM Global Vision – рекламни материали

Клиент: AGM Global Vision Дейност: Изработка и доставка на рекламни материали Артикули: Тениски с якичка, поларени елеци, флаш памет тип карта, визитки

Заявете консултация

6 + 12 =