fbpx

Агрозона е медиен партньор на IFFA 2019 – Водещото изложение на месна индустрия в света

Агрозона е медиен партньор на IFFA 2019

Agrozona.bg и Списание Агрозона са медийни партньори на събитие No. 1 за месопреработвателната промишленост в света – IFFA, което ще се проведе във Франкфурт на Майн в периода 4 – 9 май. Нашият екип ще предава информация в реално време за българката аудитория, и ще обхване най-интересното от панаирната програма.

Над 1000 изложители се очакват на тазгодишното издание на събитието, което се организира веднъж на три години.  Освен посещението на щандовете, където могат да се видят технически решения за най-актуалните тенденции в сектора, гостите на IFFA Франкфурт ще имат възможност да посетят многобройни лекции на експерти, демонстрации на живо, състезания и специални обиколки. Те ще могат да следят в реално време програмата и да изберат кое събитие да посетят на www.iffa.com/events.

iffa 2019 frankfurt   iffa 2019 frankfurt   iffa 2019 frankfurt

iffa 2019 frankfurt

По време на панаира се представят най-актуалните продукти и услуги в месопреработвателния сектор, а експерти от цял свят провеждат десетки демонстрации и дегустации с публиката. В последното издание на изложението през 2016 година участват 960 изложители и над 60 000 търговски посетители от 142 страни.

iffa 2019 frankfurt  iffa 2019 frankfurt

Международният търговски панаир IFFA обхваща всички етапи от месопреработвателния процес – от клането, през преработката до пакетирането и крайната продажба.

В IFFA взимат участие производители, дистрибутори и доставчици на месо и суровини. Сред предложенията на компаниите-изложители ще намерите машини и оборудване за преработка на месо, включително сушене, пушене и правене на колбаси, както и системи за охлаждане.

iffa 2019 frankfurt    iffa 2019 frankfurt    iffa 2019 frankfurt

Специално внимание е обърнато на продуктите и технологиите за поддържане на хигиена по време на работа, както и иновациите в областта на безопасността на храните.

В рамките на IFFA 2019 ще се запознаете в последните разработки на модерни софтуер решения за оптимизация и автоматизация на работния процес.

Още проекти

Рекламни тениски

Рекламни тениски

Клиент: ABConsulting Изготвяне на рекламни тениски за консултанската фирма "Агробизнес консултинг". Състав: 100% памук; Висококачествена щампа в няколко цвята; Възможност за индивидуална...

Каталог за изложението Jagd and Hund, Дортмунд

Каталог за изложението Jagd and Hund, Дортмунд

Клиент: Изпълнителна агенция по горите (ИАГ) Изработване на каталог за най-големите ловни изложения в Европа - Дортмунд и Залцбург. Поръчката е възложена от Изпълнителната агенция по горите. ABCommunications е отговорна за изготвянето на дизайна, криейтива, предпечата...

Организиране на събитие – 15 години АЗПБ

Организиране на събитие – 15 години АЗПБ

Клиент: Асоциация на земеделските производители в България Дейност: Цялостна оргарнизация на събитието,отдаване под наем на светеща стена, отразяване на събитието във всичките ни канали, изработка на видео клип  и брандиране на  подаръци.  ...

Заявете консултация

7 + 12 =